Lahjakortit

Lahjakortti 20
20,00 € / kpl

Lahjakortti 20

Tämä lahjakortti oikeuttaa 20 euron arvoiseen tuotteeseen tai palveluun Kerimaan Lomakylässä. Toimitamme lahjakortin antamaanne osoitteeseen joko kirjeenä tai sähköpostin liitteenä, kun ostos on maksettu. Lahjakortti on voimassa 6 kk lahjakortin päiväyksestä. Lahjakortti tulee käyttää yhdellä ostokerralla, eikä sitä muuteta rahaksi eikä siitä anneta rahaa takaisin.

20,00 € (1 kpl)
Määrä kpl
 
Lahjakortti 50
50,00 € / kpl

Lahjakortti 50

Tämä lahjakortti oikeuttaa 50 euron arvoiseen tuotteeseen tai palveluun Kerimaan Lomakylässä. Toimitamme lahjakortin antamaanne osoitteeseen joko kirjeenä tai sähköpostin liitteenä, kun ostos on maksettu. Lahjakortti on voimassa 6 kk lahjakortin päiväyksestä. Lahjakortti tulee käyttää yhdellä ostokerralla, eikä sitä muuteta rahaksi eikä siitä anneta rahaa takaisin.

50,00 € (1 kpl)
Määrä kpl
 
Lahjakortti 100
100,00 € / kpl

Lahjakortti 100

Tämä lahjakortti oikeuttaa 100 euron arvoiseen tuotteeseen tai palveluun Kerimaan Lomakylässä. Toimitamme lahjakortin antamaanne osoitteeseen joko kirjeenä tai sähköpostin liitteenä, kun ostos on maksettu. Lahjakortti on voimassa 6 kk lahjakortin päiväyksestä. Lahjakortti tulee käyttää yhdellä ostokerralla, eikä sitä muuteta rahaksi eikä siitä anneta rahaa takaisin.

100,00 € (1 kpl)
Määrä kpl